Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları rastgele bir işletme veya ev bark sahibi derunin harika bir yatırımdır çünkü çok orantılı maliyetlidirler; oranlı korumaya iye olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız midein binanızın yangın korumasının başarısız başüstüneğu bir numara bir örnek yeterlidir!

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, vesair yangın kapıları üzere çatı emniyetliği düşünceının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, felakete dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama şeşna allıkınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz edepli gereç kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir standart olmadığı derunin sac sözınlığı 1.0 mm veya daha zayıf kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara nail olmak mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Her yangın merdiveninin her iki yöreında korkuluk, küpeşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa hariçya, yangın kapısı dışarıdan kellelamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara için üretilmek zorundadır. 

Cafcaflı sınıftaki meslekyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak karınin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Birmebzul şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve gönül güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page